Malzemeler
Kişi başı kemiksiz tavuk pirzola
2 Adet havuç
1 Adet kabak
1 Paket kremalı mantar çorbası
1 paket krema
250 gr Kaşar
Hazırlanışı
Fırın tepsinizi önce biraz sıvı yağ ile yağlayın. Arkasından kemiksiz tavuk pirzolalarınızı yerleştirin.Sonra sırasıyla yerleştirdiğiniz tavukların üzerine 1 adet kabağı, 2 adet havucu rendeleyin.Kremalı mantar çorbasını toz halinde rendelenmiş sebzelerin üzerine serpin, Hemen sonra 1 paket kremayı da tüm tepsiye döktükten sonra önceden 180 derecede ısınmış fırınınızda ortalama 40 dk kadar pişirin.. Fınından çıkarmadan 5 dk önce yemeğinizin üzerini kaşar rendeleyerek kaplayın ve kaşarlar eriyip kızarana kadar bekleyi. Veee yemeğiniz afiyetle yemek için hazır.
Ellerinize Sağlık..:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder