2 Aralık 2010 Perşembe

Sebzeli Tavuk Mmmmm..

Farklı ve bilinene lezzetleri biraraya getirerek nefis bir yemek yemeğe ne dersiniz? Bu tarif size bildiğiniz tatları farklı bir birleşim olarak sunucak .. Yaptım, yedim, enfesti...

Malzemeler

Kişi başı kemiksiz tavuk pirzola
2 Adet havuç
1 Adet kabak
1 Paket kremalı mantar çorbası
1 paket krema
250 gr Kaşar


Hazırlanışı
 Fırın tepsinizi önce biraz sıvı yağ ile yağlayın. Arkasından kemiksiz tavuk pirzolalarınızı yerleştirin.Sonra sırasıyla yerleştirdiğiniz tavukların üzerine 1 adet kabağı, 2 adet havucu rendeleyin.Kremalı mantar çorbasını toz halinde rendelenmiş sebzelerin üzerine serpin, Hemen sonra 1 paket kremayı da tüm tepsiye döktükten sonra önceden 180 derecede ısınmış fırınınızda ortalama 40 dk kadar pişirin.. Fınından çıkarmadan 5 dk önce yemeğinizin üzerini kaşar rendeleyerek kaplayın ve kaşarlar eriyip kızarana kadar bekleyi. Veee yemeğiniz afiyetle yemek için hazır.


Ellerinize Sağlık..:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder