Denemeden karar vermeyin !
Malzemeler
2 adet iri keviz
1 adet havuç
1 adet kuru sogan
1 çaybardagi zeytinyag
3 adet kesme seker
1-1,5 su bardagi portakalsuyu
YAPILIŞ TARİFİ
1 adet havuç
1 adet kuru sogan
1 çaybardagi zeytinyag
3 adet kesme seker
1-1,5 su bardagi portakalsuyu
YAPILIŞ TARİFİ
Fazla derin olmayan bir tencereye 1 çaybardağı zeytinyağınını dökün. Doğranmış soğanları zeytinyağ pembeleştirinceye kadar pişirin,sonra halka halka doğranmış havuçları soğanlarla pişirmeye devam edin. Daha sonra da limonlu su da bekleyen halka halka doğranmış kerevizleri ve ilave edin.
Üzerine şeker, tuz ve portakal suyu da eklenir ve 20 dakika kadar kerevizler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Dereotu ile süsleyerek de servis edebilirsiniz..
Afiyetle yiyin... :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder