3 Ocak 2011 Pazartesi

Paçanga Böreğiii...

Mmmm... Son zamanların en popüler böreği olan paçanga benim de favorilerim arasında. Bu tarif hem kolay hem de lezzetli.. Kısacası .. Yeme de yanında yat..:) 



Malzemeler

3 adet yufka
100 gr pastırma
100 gr kaşar peyniri
2 adet sivribiber
2 adet ortaboy domates
sıvıyağ

Hazırlanışı


Pastırmayı, domatesi, biberi küçük küçük doğradım,kaşar peynirini rendeledim. Her bir yufkayı 8 eşit parçaya böldüm. En alt kısmına iç harçtan koydum iki parmak eninde sigara böreği gibi sardım. Kızgın yağda kızarttım.. AFİYET OLSUN..
NOT: Börekleri kızarttıktan sonra fazla yağını çekmesi için kağıt havluda bekletirseniz daha hafif olur. Bu börekte kaşar peyniri olduğu için biraz fazla yağlı oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder